מק אנד צ׳יז טהור


מק אנד צ׳יז טהור!
בלי תוספת קמח, בלי קורנפלור, בלי בשמל, בלי כלום!
נטו פסטה טובה ואילו גבינות שרוצים עם כף וחצי בלבד של מרכיב קסם שעושה קסמים.

במימון אסם בישולים

מה הבעיה במק אנד צ׳יז? יש כמה.
רוב הגבינות, בעיקר הטובות שבהן, לא יעבדו בו וימסו בצורה טובה לרוטב… הן פשוט לא עומדות בחום.
ה״פתרון״ לבעיה הזו היא שימוש בגבינות תעשייתיות מאוד או תוספים כמו קמח ובשמל או אפילו ביצים שפעם עשיתי אבל אלו רק מדללים את הטעם!

אם אנחנו רוצים מק אנד צ׳יז טהור מנטו גבינה ופסטה יש מרכיב קסם שיעזור לנו והוא נקרא ״סודיום ציטרט״.
סודיום ציטרט הוא תוסף מזון שנמצא בכל הגבינות התעשייתיות באופן טבעי וניתן לקנות אותו גם הביתה. הוא גורם לכך שהגבינות לא יתפרקו לגושים ושומן וימסו בצורה נפלאה לכדי רוטב קטיפתי ומלטף.
קצת כמו מק אנד צ׳יז מקופסא (שבואו הוא הכי טעים) אבל הומייד עם איזה גבינה שבא לנו.
איפה קונים?
מחפשים בגוגל ״סודיום ציטרט״ ועשרות חנויות יופיעו מולכם 😁
אפשר גם לשאול אותי בפרטי

המתכון הכתוב המלא נמצא באתר אסם בישולים ❤️
רוצים את המתכון?
תגיבו ״מתכון״ והוא ישלח אליכם בהודעה
או חפשו בגוגל ״בן שי אסם בישולים מק אנד צ׳יז״
לצפייה ביוטיוב



המחאה הגדולה (פייסבוק): הגרעון הממשלתי ממשיך להעמיק, וזה אומר כמה דברים שחייבים להתחיייס אליהם: ראשית, לממשלה נגמר הכסף לתחזק את בועת הנדל."ן. תם…

הגרעון הממשלתי ממשיך להעמיק, וזה אומר כמה דברים שחייבים להתחייס אליהם: ראשית, לממשלה נגמר הכסף לתחזק את בועת הנדל"ן. תם הטכס. אין מאיפה להביא כסף בשביל להמשיך…
לכתבה המלאה »




 מעצבים את הסלון שלכם? כך תבחרו את הרהיטים הנכונים עבורו

אם אתם משפצים או מעצבים את הסלון בביתכם, אתם בטח יודעים שאחד הדברים שמשפיע רבות על הנראות של הסלון, על האווירה שבו וכמובן על הפונקציונאליות והנוחות שלו הם הרהיטים שתבחרו עבורו. בחירת…

לכתבה המלאה »



מחפשים חיפוי קירות מודרני? כך תבחרו נכון

אם אתם מחפשים את חומר החיפוי המתקדם והמודרני ביותר כיום עבור חיפוי קירות חוץ וגם פנים, כדאי שתכירו את חיפוי אלומיניום לקירות. מדובר על כיסוי או ציפוי שמיושמים על הקירות החיצוניים או…

לכתבה המלאה »



תפוח אדמה קריספי האסלבק


תפוחי אדמה נוסח Hasselback קריספים מבחוץ וקרמים בפנים, ביס מדהים שאתם רוצים להכניס לפה!

פרסום ממומן בשיתוף @dod_moshe.il

הכל התחיל כשנסעתי לשדות תפוחי האדמה של הדוד משה בעוטף והנגב המערבי והוצאתי מהאדמה במו ידי את תפוחי האדמה הנהדרים האלה שהשתמשתי בהם.
ממש מהשדה לצלחת!

אז קבלו את אחד המתכונים הכי מדהימים שאולי תכינו לשבועות הקרוב!

מה צריך?
תפוחי אדמה – לפי הצורך, השתמשתי בחמישה
שמן זית – לפי הצורך
כפית אורגנו
כפית טימין
כפית רוזמרין
פלפל שחור ומלח לפי הצורך
פרמזן ופלפל שחור לסיום

מה עושים?
1. חורצים בעזרת שני צ׳ופסטיקס את תפוחי האדמה כפי שהראתי בסרטון, שמים בקערה (לא מתכת) מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-10-15 דקות לריכוך.
2. בקערה נפרדת מערבבים את שמן הזית עם התבלינים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
4. משמנים מעט תבנית אפייה, מסדרים את תפוחי האדמה ומורחים מעט בשמן הזית המתובל. מכניסים לתנור למשך כ45-60 דקות עד שקריספי ומדהים. כל 10-15 דקות נוציא מהתנור ונמרח בשכבת שמן מתובל חדשה למקסימום פריכות.
5. מגישים עם פרמזן מגורדת מעל ונהנים!
לצפייה ביוטיוב



המחאה הגדולה (פייסבוק): גרף אחד מראה את הקריסה המוחלטת במכירות דירות יד שניה בשיראל. מדובר בכמות מכירות רבעוניות, והגרף מתוך סקירת הכלכלן…

גרף אחד מראה את הקריסה המוחלטת במכירות דירות יד שניה בשיראל. מדובר בכמות מכירות רבעוניות, והגרף מתוך סקירת הכלכלן טפסים של האוצר שפורסמה שבוע שעבר. בגרף רואים…
לכתבה המלאה »




המחאה הגדולה (פייסבוק): מבצעי ה-90/10 של הקבלנים מדירים שינה גם אצל הכלכלן של האוצר, ובסקירה של הכלכלן השבוע יש זורה ברורה שמבצעי…

מבצעי ה-90/10 של הקבלנים מדירים שינה גם אצל הכלכלן של האוצר, ובסקירה של הכלכלן השבוע יש זהרה ברורה שמבצעי 90/10 של הקבלנים מעמידים בסכנה גם את המשקיעים…
לכתבה המלאה »




תפריט נגישות