המחאה הגדולה (פייסבוק): זה התחיל עם מבצעים של "שלם 20% עכשיו ו-80% בכניסה" ואז שוב נהיה קשה למצוא קונים, בשביל המציאו את המבצעי 10/90, עד ש…

זה התחיל עם מבצעים של "שלם 20% עכשיו ו-80% בכניסה" ואז שוב נהיה קשה למצוא קונים, אז המציאו את המבצעי 10/90, הוא שוב היה קשה למצוא קונים אז עברו למבצעי 7/93, ועכשיו? רק…
לכתבה המלאה »




שחזור דיסק קשיח: פתרון מקצועי לבעיות סופר מעצבנות

מבוא

בעידן הדיגיטלי של היום, המידע הוא אחד הנכסים היקרים ביותר שלנו. דיסקים קשיחים משמשים לאחסון כמויות עצומות של נתונים, אך הם לא חסינים לתקלות. כאן נכנס לתמונה שחזור דיסק קשיח, תהליך…

לכתבה המלאה »



דגשים חשובים עבור בחירת מזון לחתול

בתור בעלי חתולים, תמיד נרצה לדאוג לחברים החמודים והפרוותיים שלנו לחיים הטובים ביותר שמגיעים להם – הרי זו הסיבה לכך שאימצנו חתולים מלכתחילה.

חתולים דורשים המון יחס, חום ואהבה לצד דאגה…

לכתבה המלאה »



המחאה הגדולה (פייסבוק): כל כמה חודשים, באופן מכוון, האינטרסנטים של הנדל"ן מייצרים כתבות שקריות מריצות נדל"ן על "העולים החדשים שבדרך" או "המשקיעי…

כל כמה חודשים, באופן מכוון, האינטרסנטים של הנדל"ן מייצרים כתבות שקריות מריצות נדל"ן על "העולים החדשים שבדרך" או "המשקיעים הזרים בדרך". ספין שקרי אחרי ספין שקרי. 15 שנה…
לכתבה המלאה »




פיצה סטייל ניו יורק בנינג׳ה Woodfire


בשיתוף שריג יבואן רשמי @ninja.israel @sarig_il

הטאבון תנור החיצוני משולב מעשנה של נינג׳ה כאן וקיבלתי אותו כדי לצלם לכם מתכונים שווים 🔥
נתחיל בהכי שווה – פיצה! פיצה סטייל ניו יורק מהירה וקלילה!

אם בא לכם עוד מתכונים עם המכשיר ו/או עוד פיצות רק תכתבו לי!

הטאבון מדגם OO103 של שריג היבואן הרשמי מגיע עד לטמפ׳ של 370 מעלות ועם 5 אופציות שונות לאפיית פיצות מסוגים שונים, מעשנה, צלייה גורמה ועוד ועוד! וגם לא לשכוח – מרדה פיצה, כיסוי ומעמד ייעודי!
אחד הדברים החשובים זה בטיחות המכשיר אז שתדעו שרק בטאבון של היבואן הרשמי יש תקע ישראלי תקני מותאם לישראל ובטוח לשימוש חיצוני!

מה צריך? 6-7 פיצות
לבצק:
– 1 קילו קמח, עדיף קמח פיצה/לחם אבל גם רגיל יעבוד
– 600 גרם מים
– 2 כפיות שמרים יבשים, 6 גרם
– 2 כפות שמן זית, 30 גרם
– 20 גרם סוכר, קצת יותר מכף
– 30 גרם מלח, 2 כפות
– קמח סמולינה/קמח רגיל לפתיחת הפיצה

לרוטב:
– 2 פחיות עגבניות מרוסקות/שלמות איכותיות
– כפית אורגנו יבש
– כפית מלח
– כפית סוכר
– חצי כפית שום גבישי
– חצי כפית צ׳ילי גרוס (לא חובה)

– פרמזן/פקורינו ומוצרלה

איך מכינים?
1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לבצק אחיד. מכסים ומנוחה ל-15 דקות.
2. מבצעים סדרת קיפולים כפי שניתן לראות בסרטון. מנוחה לחצי שעה.
3. חוזרים על שלב 2. ומנוחה לרבע שעה.
4. מחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים שווים ומכסים כדי שלא יתייבשו. מתפיחים למשך כ-15-60 דקות, תלוי כמה חם בחדר. הבצק צריך להתחיל להיראות נפוח אבל לא נפוח מדי.
5. מכינים את הרוטב ע״י בלינדור כל המרכיבים.
6. מחממים את הטאבון על 245 מעלות עם אבן שמוט פנים.
7. פותחים את הבצק, מוסיפים רוטב וגבינות, שימו לב לא להעמיס יותר מדי שהבצק לא יקרע, שולחים לטאבון ואופים למשך כ-8 דקות או עד שהנינג׳ה יגיד לנו להוציא.
8. אוכלים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב



המחאה הגדולה (פייסבוק): רוכש דירה יקר, דירת 3 חדרים בהזדמנות ב 3.19 מיליון ש"ח תביא רק 7% הון עצמי (223,300 ש"ח), ואנחנו ניקח מהבנק הלוואת בלון…

רוכש דירה יקר, דירת 3 חדרים בהזדמנות ב 3.19 מיליון ש"ח תביא רק 7% הון עצמי (223,300 ש"ח), ואנחנו ניקח מהבנק הלוואת בלון לשלוש שנים על השם שלך, בערך 2,966,700 ש"ח כמובן…
לכתבה המלאה »




בלינצ'ס קוטג' ושיבולת שועל מ-3 מצרכים – קרוטית

3 מצרכים (לא כולל המים) ויש לכם בלינצ’ס מופלאים שאפשר למלא בכל מילוי שאוהבים. ממילוי מלוח כמו גבינות, פירה, פטריות או ירקות ועד מילויי מתוקים כמו קצפת, גבינה מתוקה,…

למתכון או הכתבה המלאים »




תפריט נגישות