מרק תירס סיני עם נטיפי ביצים ועוף מפורק


מרק תירס סיני מהיר וקל עם עוףףף 🐓🌽
הזה עם נטיפי הביצים

זה באמת כזה מרק פשוט (ואני מודה, הוא לא נראה כזה מושך לעין) אבל הוא כזה טעים שאתם חייבים לנסות!

יש בו וייב אסייתי כיפי עם הגינגר והשמן שומשום ואם מוסיפים קצת קורנפלור ו-MSG זה פתאום נדלק למשהו כזה טעים שנורא מתאים עם התירס והעוף ביחד!

*אגב השימוש בעוף לגמרי אופציונלי, לא חייבים*

מה צריך?
ליטר מים
חזה עוף טרי
פחית תירס או תירס טרי
כפית ג׳ינג׳ר מגורד
כפית שום טרי כתוש
בצל ירוק קצוץ
שמן שומשום, ככף בערך
חצי כפית פלפל לבן
מלח לפי הטעם
2 ביצים
וקורנפלור לפי הצורך

מה עושים?
1. מחממים סיר עם מים ומכניסים לתוכו את חזה העוף. נותנים לו להתבשל במים ומוציאים. המים הפכו לסוג של ציר עוף מהיר.
2. את העוף מפרקים עם מזלג לקבלת שיערות כאלו.
3. מוסיפים אל הסיר שום, גינגר, פלפל לבן, מלח, שמן שומשום ואת התירס ומחממים שוב.
4. בשלב הזה ניתן לטחון קלות את תכולת המרק כדי שחלק מהתירס יתפרק לתוך המרק וחלק ישאר שלם.
5. נחזיר את העוף ובכלי מזיגה כלשהו נקשקש את הביצים ונמזוג אותן בזרם דק לתוך המרק החם. זה יצור נטיפים נטיפים של ביצים במרק. סופר טעים!
6. נוסיף את הבצל הירוק, נטעם ונתקן תיבול (אם רוצים עכשיו אפשר להוסיף MSG) וזהו נגיש!
לצפייה ביוטיוב



פודיק ביוטיוב: סופריטו עוף מהסרטים 0 תבלינים מקסימום טעם! 7 מצרכים בלבד מושלם לשבת קודש 😍❤️🍗🍆🥔



סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וחצילים שמכינים בקלי קלות! 🍆🥔🍗
פיצוץ של טעמים בלי שום תבלינים למעט מלח פלפל!

מצרכים לסיר גדול:
12 שוקיים
4 תפוחי אדמה גדולים
1 חציל / חציל…

source

המחאה הגדולה (פייסבוק): Hehhe גם inyeauder ineriee לטera hh חדש בתקש בתקש בתקש בתקש לכת לכת לכת על hearyeah kierud u vieerye של ד uerude yee lehy. Heuphh hemeyye anaן, hyrea …

Hehhe גם inyeauder ineriee לטera hh חדש בתקש בתקש בתקש בתקש לכת לכת לכת על hearyeah kierud u vieerye של ד uerude yee lehy. Heuthh hemiyye כaן, heae שheure usue utue utue vutue על hemheh של של …
לכתבה המלאה »




מרק מיסו יפני


בואו נכין מרק מיסו!
מרק מהמטבח היפני שאולי ממחיש בצורה הכי טובה את העוצמה שיש באוממי.
הטעמים בו כל כך מעודנים ועדיין מאוד חזקים… זה נשמע שזה סותר אחד את השני אבל זה ממש ככה!

אין כמו מרק מיסו לפתיחת הארוחה והכנה של בלוטות הטעם שלנו למה שעובד לבוא!

אני מזכיר שיש הרבה סגנונות דאשי, לכן מומלץ לצפות בסרטון הקודם על דאשי, להבין מה זה ולהחליט איזה דאשי בא לכם להכין.
הוא יכול להיות דגי, יכול להיות כשר, יכול להיות טבעוני. תבחרו.

מה צריך?
ליטר דאשי כלשהו (אני עשיתי דאשי קומבו ובוניטו)
כף גדושה מחית מיסו (בעדיפות ללבן)
כף אצת ווקאמה
חצי חבילה עד חבילה של קוביות טופו, אני אוהב ״משי עמיד״
בצל לבן פרוס דק

איך מכינים?
1. פותחים את מחית המיסו במעט דאשי כדי להימנע מגושים. ניתן לעשות זאת בתוך מסננת קטנה שיכולה להיכנס לתוך הסיר וסוג של ״לנפות״ את המיסו פנימה לנוזל בעזרת הכף.
בסיום מוסיפים את שאר הדאשי.
2. מחממים לרתיחה עדינה עדינה, מוסיפים את אצת הווקאמה ואת הטופו ומחכים שהמרק יתחמם שוב.
*טיפ נסו להימנע מהרתחת המרק שלא יאבד חלק מהטעמים המעודנים שלו ושהטופו לא יתפרק במים*
3. מוסיפים בצל ירוק קצוץ דק (את החלק הלבן)
4. מגישים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות