דיווח באיטליה: ישראלי נהרג בקריסת הרכבל ליד נאפולי. ישראלי נוסף נפצע קשה >>> kannews.org/42AnSzD @DovGilHar


לכתבה המלאה »




דיווח ב-CBS: החל תהליך צמצום הכוחות האמריקניים בסוריה. ייתכן שהכוחות הנותרים יתאחדו למספר קטן יותר של בסיסים @itamargalit


לכתבה המלאה »




אלמוג בוקר (X): מטעם מטה המשפחות להחזרת החטופים: ״הפרסום מראה כי דרמר מודה שהוא אינו מסוגל למלא את תפקידו. מי שחושב שיש לחטופים עוד חצי שנה, לא יכול להמשיך …

לכתבה המלאה »




פודיק ביוטיוב: מרזים ונהנים! שייק ירוק לניקוי רעלים ולירידה במשקל מושלם לאחרי החגים 🟢 יעבוד? תגיבו 👇🤣



שייק ירוק לירידה במשקל 🟢🟢🟢
סופח נוזלים, בריא, כך טוען השכן
יעבוד או לא? תכתבו בתגובה למטה😄👇מושלם לאחרי החגים ובכללי 😜

מצרכים:
1 צרור פטרוזיליה ללא גבעולים
1…

source

משרד התובע הכללי בבריטניה דחה את בקשת המעצר שהוגשה נגד שר החוץ סער, שמבקר בממלכה המאוחדת @SuleimanMas1


לכתבה המלאה »




אלמוג בוקר (X): ח"כ רוטמן נגד המפכ"ל דני לוי, שסרב להגיע לדיון בוועדתו על "חשש לאכיפה בררנית שתחום ההדלפות ופגיעה בחופש העיתונות". לא נו…

לכתבה המלאה »




אלמוג בוקר (X): אנשי סוד ימניים ומתנחלים שחתומים על סודיות גונבים מידע מצה"ל ושב"כ. מדליפים לעיתונאים, שזה בסדר. כך עובדת דמוקרטיה. וכל זאת בשירות…

אנשי סוד ימניים ומתנחלים שחתומים על סודיות גונבים מידע מצה"ל ושב"כ. מדליפים…
לכתבה המלאה »




אלמוג בוקר (X): שימו לב: מהיום תקבלו הנחיה מקדימה לפני הפעלת ההתרעה מירי טילים מתימן לעבר שטח מדינת ישראל. ההנחיה המקדימה תתקבל ביישומון פיקוד העורף באזורים…

לכתבה המלאה »




בשר מפורק בנוסח מרק בצל צרפתי


בשר מפורק בנוסח בצל צרפתי 🤤
לא רק שזה נשמע טעים, זה יותר טעים ממה שציפיתי!

בעצם מה הקטע של מרק בצל?
בצל מקורמל, תבלינים, ציר בקר והגרוייר המומסת בסוף.
אז במקום הגרוייר יש לנו כאן בשר מפורק שעבר בישול ארוך במרק שמצטמצם עוד ועוד עד שנהיה תבשיל מדהים בטעמו.
תגישו על פולנטה או פירה וזה חלום!

מה צריך?
נתח אונטריב 1.5 ק״ג
בצלים פרוסים 1 ק״ג
שיני שום 3 יח׳
כוס יין לבן
ליטר ציר בקר (ביתי/קנוי) או מים
טימין טרי
2 עלי דפנה
3 כפות שמן זית
מלח פלפל לפי הטעם
3 כפות קורנפלור או קמח מהול במים

אופן הכנה?
1. ממליחים ומפלפלים את הנתח, מייבשים עם נייר סופג וצורבים בסיר רחב וכבד עם קצת שמן זית.
הצריבה נועדה לפתח טעמים ע״י ההשחמה שנוצרת מאפקט המייארד.
2. נוציא את הנתח ונוסיף את הבצלים הפרוסים שלנו. מקרמלים עד שמקורמל.
*צילמתי מדריך נפרד לקרמול בצל שאפשר להיעזר בו*
3. נוסיף את השום עם היין ונגרד את הבצל המקורמל שנדבק לסיר, אם יש. נוסיף את הטימין, עלי הדפנה, ציר הבקר ונביא לרתיחה.
4. בקערה נפרדת נערבב קורנפלור או קמח עם מים קרים ונמזוג לתוך הסיר להסמכת הנוזל. שימו לב שהמים צריכים להיות קרים כדי שהקורנפלור/קמח לא יצרו גושים וכשהכל מהול במים נמזוג לסיר.
5. נחזיר את הבשר, נכסה חלקית ונבשל על אש נמוכה או בתנור על 150 מעלות למשך כ-4 שעות או עד שהבשר רך רך רך רך והנוזלים הצטמצמו.
6. נפרק את הבשר לצ׳אנקים, נערבב עם הנוזלים והבצל המקורמל ונגיש עם פירה או פולנטה.
תהנו!
לצפייה ביוטיוב



צה"ל ושב"כ בתגובה לדיווחים פלסטיניים על 6 הרוגים בתקיפת מבנה בית ספר השייך לאונר"א במחנה הפליטים ג'באליה: "הותקף מחבל ששהה שם בתחם פיקוד ושליטה של חמאס. המתחם שימש את המחבל לתכנון ולהוצאה לפועל של פעולות טרור נגד אזרחי מדינת ישראל וכוחות צה"ל" @ItayBlumental

לכתבה המלאה »




תפריט נגישות