המחאה הגדולה (פייסבוק): אז מה אומרים? האם משה גפני יעדיף את טובת המדינה שזקוקה נואשות לכסף, או שמשה גפני יעדיף את טובת המקורבים בעלי ההון? מדינה…

אז מה אומרים? האם משה גפני יעדיף את טובת המדינה שזקוקה נואשות לכסף, או שמשה גפני יעדיף את טובת המקורבים בעלי ההון? מדינה מתוקנת או רפובליקת בננות?
לכתבה המלאה »




פודיק ביוטיוב: עוגיות אמסטרדם דובאי הכלאה של 2 מתכונים מתכון מטורף וממכר 🍪🟩🟫 יאבלולו שמבלולו



עוגיות אמסטרדם דובאי ללא מיקסר ובקלי קלות! 🍪🟩🟫

מצרכים לכ-8-9 עוגיות:
1 כוס קמח
0.7 כוס סוכר חום דמררה (שלושתרבעי כוס)
0.3 כוס סוכר חום כהה (שליש כוס)
1 קמצוץ מלח
1 ביצה…

source

המחאה הגדולה (פייסבוק): אחת מהן שעוזרות לזהות בועות פיננסיות, כאשר האוכלוסיה מאבדת את זהירות המינימלית יתרת של שמירה על ההון שלה. וככ…

אחת מהן שעוזרות לזהות בועות פיננסיות, כאשר האוכלוסיה מאבדת את זהירות המינימלית יתרת של שמירה על ההון שלה. וככה מתפתחת ההונאה, גם של גופים שהם…
לכתבה המלאה »




כנפיים קוריאניות


כנפיים קוריאניות 🔥

פריכות, דביקות, פיקנטיות ומפוצצות בטעם ממכר – זה כל מה שזה!

מה צריך?
קילו כנפיים מופרדות
2 שיני שום כתוש
קצת מלח ופלפל
כפית אבקת אפייה (עוזר לפריכות)
וקורנפלור לכיסוי (עד שהכנפיים מצופות בציפוי שהוא יבש)
לרוטב:
4 כפות גוצ׳וג׳אנג קוריאני (ניתן למצוא בחנויות אסייתיות וגוגל)
4 כפות סויה
כף חומץ אורז
4 כפות דבש
2 כפיות חרדל (לא חובה)
5 שיני שום קצוצות
מים – רק כדי לפתוח את הרוטב
כף שמן לטיגון הרוטב
שומשום ובוטנים קצוצים להגשה

איך מכינים?
1. בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם השום, מלח ופלפל ושמים בצד.
2. מערבבים את מרכיבי הרוטב ביחד.
3. מוסיפים אבקת אפייה וקורנפלור עד לכיסוי.
4. מחממים שמן עמוק ל-170 מעלות ומטגנים טיגון ראשוני עד שהכנפיים מתחילות מעט להזהיב. כ-5 דקות.
5. מחממים את השמן ל-190 מעלות ומטגנים שנית עד הזהבה מלאה וקריספיות מטורפת.
6. מחממים את הרוטב במחבת עם מעט שמן עד המרקם הרצוי, שהוא מרקם סמיך ומעט דביק.
7. שמים את הכנפיים בקערה, מוזגים את הרוטב מעליהן עם שומשום ובוטנים קצוצים ומערבבים. לא כדאי להקפיץ במחבת כמו שהראתי בסרטון.
8. מגישים וטורפים!
לצפייה ביוטיוב



המחאה הגדולה (פייסבוק): שימו לב לצילום המסך המצורף (מתוך אתר בנק הפועלים) אשר מציג באור מאוד מעניין את מצב שוק המשכנתאות היום. נתחיל מההצעה של ב…

שימו לב לצילום המסך המצורף (מתוך אתר בנק הפועלים) אשר מציג באור מאוד מעניין את מצב שוק המשכנתאות היום. נתחיל מההצעה של בנק הפועלים לקחת משכנתא ולדחות את השלום…
לכתבה המלאה »




פסטה בסגנון קלבריה מהדג של שבת


פסטה עם הדג של שבת

אני חושב שזאת מנה שלא רק שמנצלת היטב שאריות ומעודד צמצום בזבוז מזון, אלא היא גם טעימה יותר מהמקור!

כל המטרה הייתה לקחת שאריות, להוסיף כמה מרכיבים פשוטים שאפשר לשלוף מהמזווה ובקלות להכין מנה חדשה חמה וטעימה מכל הדברים האלו.
אז לקחתי חריף כזה של שבת, הוספתי כמה תבלינים, רוטב עגבניות של פרפקטו ופסטה ויצא הדבר המדהים הזה!

פרסום ממומן בשיתוף אסם-נסטלה

מה צריך?
דג של שבת – לפחות 2 פילטים, השתמשתי בסלמון אבל כל דג יעבוד, רק לדאוג שאין עצמות.
2-3 פילטים של אנשובי – לא חובה, זה מעצים את הטעם
זיתי קלמטה
חצי כפית פפריקה מעושנת
צנצנת רוטב עגבניות קלאסי פרפקטו
חצי חבילת פסטה פרפקטו – השתמשתי בטליאטלה. אפשר יותר פסטה, תלוי בכמות הרוטב והדג שנשארו.
לחם ישן
פטרוזיליה להגשה

איך מכינים?
1. מוציאים את הדג מהרוטב ומפרקים אותו בצד לצ׳אנקים.
2. ⁠לרוטב מוסיפים את רוטב העגבניות, אנשובי, זיתים, פפריקה מעושנת ומבשלים עד הסמכה.
3. ⁠במקביל קולים בתנור על 220 מעלות חתיכות לחם עם מעט שמן זית ומלח עד שפריך ומפוררים לפירורים גסים.
4. ⁠מבשלים בסיר עם מים רותחים ומלח את הפסטה וכשהיא מוכנה מעבירים אל הרוטב עם מעט מי פסטה.
5. ⁠מוסיפים את הדג ומערבבים.
6. ⁠מגישים עם פטרוזיליה קצוצה דק ופירורי הלחם הגסים.
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות