המחאה הגדולה (פייסבוק): כותבת הפוסט שילמה לאחר 4 שנים 240 אלף ש״ח והמשכנתא ירדה רק ב 45 אלף ש״ח. מה שאומר שמדי שנה היא שילמה כמעט 50,000 שקל!! ר…

כותבת הפוסט שילמה לאחר 4 שנים 240 אלף ש״ח והמשכנתא ירדה רק ב 45 אלף ש״ח. מה שאומר שמדי שנה היא שילמה כמעט 50,000 שקל!! רק עבור ריביות ומדדים. זה שם קצת בפרופורציות את המחשבה…
לכתבה המלאה »




המחאה הגדולה (פייסבוק): דירה כבר שנתיים על המדף בתל אביב. מאז שהדירה פורסמה, המוכר הוריד את המחיר המבוקש ב-450,000 ש"ח. כנראה שהלחץ מתחי…

דירה כבר שנתיים על המדף בתל אביב. מאז שהדירה פורסמה, המוכר הוריד את המחיר המבוקש ב-450,000 ש"ח. כנראה שהלחץ מתחיל לעלות, מפני שלפני כחודשיים המוכר הוריד 150 אלף…
לכתבה המלאה »




המחאה הגדולה (פייסבוק): הנה ההוכחה שבאזור הקבלנים מוכרים דירות במחיר של 35-40 אלף ש"ח למ"ר, גינדי מוכרים משרדים בשליש מחיר !! למ"ר לעומת דיר…

הנה ההוכחה שבאזור הקבלנים מוכרים דירות במחיר של 35-40 אלף ש"ח למ"ר, גינדי מוכרים משרדים בשליש מחיר !! למ"ר לעומת דירות המגורים. הכל קומבינה על חשבון רוכשי הדירות…
לכתבה המלאה »




צ׳יפס בולגרית אשדודי


צ׳יפס בולגרית מטורף! 🍟
במימון משק צוריאל

הסגנון הזה של צ׳יפס עם בולגרית לאט לאט משתלט על הארץ ואני נתקל ביותר ויותר מקומות שמגישים אותו בוריאציה כזו או אחרת. הפעם הלכתי עם הצורה הקלאסית, קוביות גדולות של תפוח אדמה טוב, סופר נימוח בפנים וקראנצ׳י מבחוץ בתיבול קל של גריל עוף והמון בולגרית מגורדת מלמעלה.
שימו לב שלמרות שאפשר להשתמש בבולגרית מעודנת ולפורר אותה מלמעלה, אנחנו משתמשים כאן בבולגרית 5% לטעם חזק יותר!

* ממליץ להשתמש בתפו״א שמיועד לטיגון לתוצאה טובה יותר. אני השתמשתי בזן ״קינגסמן״.
* ⁠הבישול המקדים מבטיח לנו שהקוביות יהיו מבושלות לשלמות ואז שני הטיגונים מייצרים את המעטפת הכי קריספית שאפשר לעשות לצ׳יפס, כזאת שגם נשארת קריספית להרבה זמן.

מה צריך?
7 תפוחי אדמה לטיגון
כפית מלח
כפית גריל עוף/קייג׳ון
בולגרית 5% של משק צוריאל

איך מכינים?
1. מקלפים וחותכים תפו״א לקוביות גדולות.
2. ⁠מבשלים בסיר עם כפית מלח. אפשר לקצר תהליכים ולהתחיל לבשל ישר במים רותחים אבל עדיף להתחיל במים קרים ולתת להם להתחמם עם תפוחי האדמה בתוכם.
3. ⁠נוציא כשתפו״א כמעט מוכנים לגמרי. נניח על רשת או מגבת לייבוש, שהמים מעט יתאדו לפני הטיגון.
4. ⁠נחמם שמן עמוק ל-160 מעלות ונטגן בנגלות למשך 5 דקות. נוציא לרשת או נייר סופג.
5. ⁠נחמם את השמן ל-200 מעלות ונטגן בפעם השנייה לכ-5 דקות נוספות או עד שזהובים וסופר קריספים!
6. ⁠נערבב עם התבלין אם נרצה ונגיש בערימה עם ים ים ים בולגרית מגורדת.

תכינו את זה ואתם לא הולכים להפסיק!
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות