עוגיות צ׳ורוגה לחנוכה


מתכון לעוגיות צ׳ורוגה שיש מצב שזה מתכון שעובר במשפחה כבר דורי דורות!

זה פשוט בצק מטוגן, קצת רך קצת פריך ומתקתק שאחרי הטיגון הכי כיף פשוט לפוצץ אותו במלא מלא אבקת סוכר 🤤
מתכון סופר פשוט וקליל, לא מסובך ולא גורמה.

אתם גם מכירים את זה מהבית שלכם?

מה צריך?
2 כוסות קמח (אולי יותר אם הבצק דביק)
6 כפות סוכר
2 חלמונים
גביע שמנת חמוצה או יוגורט (200-250 גרם)
כפית תמצית וניל
כף רום (לא חובה)
שמן לטיגון
אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד קבלת בצק אחיד. אם הוא דביק מדי תוסיפו קצת קמח.
2. מרדדים לריבוע גדול בעובי 3-5 מ״מ וחותכים למלבנים ארוכים.
3. חורצים כל מלבן במרכז ואז מכניסים את אחד הקצוות לתוך החריץ והחוצה, בעצם עושים קשר.
4. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומוציאים.
5. מקשטים בהמון אבקת סוכר ונהנים.
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות