במימון משק צוריאל
בוריק.ה שקשוקה בולגרית 🍅
ריד מיי ליפס: אני לא מכין סופגניות השנה, אבל אני דואג לכם למטוגנים מדהימים אחרים במקום!
כמו הבוריקה בשילוב שקשוקה בולגרית הזאת!
איזה טעים אתם לא מבינים!!
זה פשוט שילוב שמישהו היה צריך לעשות אותו כי הוא נועד לקרות
הבולגרית של משק צוריאל מלוחה ונהדרת עם שקשוקה ואני לא רואה סיבה לא להכניס את השקשוקה הזאת לתוך דפי בוריקה ולטגן אותם ביחד עם ביצה נוזלית בפנים 🤤
וזה אחד הפשוטים שאפילו אודי הצליח להכין אותם.
מה צריך?
דפי בוריקה
רוטב שקשוקה (אפשר ביתי ואפשר קנוי)
בולגרית משק צוריאל
פטרוזיליה קצוצה
ביצים
שמן לטיגון
סלט ירקות/טחינה להגשה שישלים את החוויה
איך מכינים?
1. מבשלים את רוטב העגבניות עד שהסמיך. נרצה אותו במרקם שמתאים למריחה.
2. מחממים שמן ומייבשים דף בוריקה עם נייר סופג או מגבת נקייה.
3. מורחים כף רוטב, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה ומפוררים גבינת בולגרית.
4. מרימים את הבוריקה משני הצדדים, מניחים בשמן, שמים ביצה במרכז וסוגרים בחצי.
5. מטגנים כ1-2 דקות משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים לרשת טיגון/נייר סופג.
6. מגישים ואוכלים מיד 🤤
לצפייה ביוטיוב