בשיתוף שריג היבואן הרשמי
יש לכם נינג׳ה קומבי?
מעולה! אתם יכולים להתפיח בצק ולאפות פוקאצ׳ה מדהימה בלי שום מאמץ.
אתם בטח כבר מכירים את הנינג׳ה קומבי SFP703, מכשיר בו ניתן לבשל שתי ארוחות במקביל עם מגוון תוכניות בישול מגוונות
אבל בתוכנית ההתפחה כבר יצא לכם להשתמש?
ממש כמו תא התפחה מקצועי הוא מספק סביבה בטמפ׳ טובה ויציבה כדי שהבצקים שלכם יתפחו טוב
ואחר כך בעזרת טיגון האוויר הפוקאצה יוצאת אקסטרה קריספית!
*אפשר להשתמש גם בתנור רגיל אבל המתכון מיועד לקומבי. יש סרטון אחר לאפייה בתנור.
מה צריך לבצק?
400 גרם קמח לחם או פיצה או 2 כוסות וחצי
400 גרם מים או כוס וחצי
כפית שמרים יבשים
2 כפיות מלח
חצי כוס שמן זית
ענף רוזמרין
5 שיני שום
מה עושים?
1. בקערה מערבבים את הקמח, מים, שמרים ומלח לאיחוד. מכסים ומכניסים לתוך הנינג׳ה קומבי על תוכנית התפחה 25 מעלות למשך 15 דקות.
2. מוציאים ומבצעים סדרת קיפולים כמו בסרטון. מחזירים לקומבי לעוד 15 דקות.
3. חוזרים על הפעולה כ-5 פעמים סה״כ.
4. בנתיים בסיר קטן מוזגים שמן זית ומוסיפים את הרוזמרין והשום ומטגנים קלות עד שהשום הזהיב. מצננים בצד.
5. משמנים את תבנית האפייה של הקומבי עם מעט מהשמן ומעבירים את הבצק לתבנית. מותחים אותו לצדדים כמה שהוא נותן, מכסים ומתפיחים עד הכפלת נפח. בין 30-60 דקות.
6. מוסיפים עוד קצת שמן ובעזרת האצבעות עושים גומות בבצק.
בשלב הזה ניתן להוסיף תוספות אם רוצים.
7. מכניסים לאפייה בטיגון אוויר על 220 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהפוקאצה זהובה וקריספית!
לצפייה ביוטיוב