מאפה פילו בשר לחג


מאפה פילו בשר טעים טעים לחג הקרוב או לכל ארוחה משפחתית בה תרצו להשוויץ קצת 😉

פילו קריספי
בשר לה מרשה מתובל ומתקתק עם בצל וצנוברים
קצת רכז רימונים ויש לכם מנה חגיגית ומעולה לכל אירוע!

את הבשר קניתי מהקצביה של קרפור, בחרתי נתח צלעות טרי ואיכותי של לה מרשה וביקשתי שיטחנו לי במקום. הכי טוב!
טיגנתי את הבצלים בשמן זית קרפור ואחר כך תיבלתי בסילאן של קרפור, בקיצור הרבה דברים טובים, צפו בסרטון 😁

מה צריך?
חבילת דפי פילו
קילו בשר טחון לה מרשה של קרפור
3 בצלים גדולים
שמן זית
חצי כוס צנוברים
כף ראס אל חנות
4 כפות סילאן
4 כפות רכז רימונים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור או 5 פלפלים חצי כפית
חופן עלי נענע קצוצים

לברשה ביצה אחת + שלוק מים
שומשום, גרעיני רימון ועלי נענע לקישוט

מה עושים?
1. קולים את הצנוברים במחבת יבשה.
2. ⁠בסיר סוטאז גדול מחממים שמן זית ומטגנים 3 בצל לבן קצוץ.
3. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים, מבשלים עד שהנוזלים
התאדו ומטגנים עד שהשחים מעט.
4. מתבלים עם כל התבלינים, מערבבים ושמים בצד.
5. ⁠פותחים חבילת דפי פילו, מברישים בשמן זית או ספריי שמן זית, ממלאים ומגלגלים בלי להגיע לשוליים (ראו סרטון) ושמים בתבנית משומנת.
6. ⁠מסדרים יפה את דפי הפילו הממולאים בתבנית, מברישים בביצה עם מעט מים, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
7. ⁠מקשטים בגרעיני רימון ועלי נענע
בשיתוף ממומן עם קרפור
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות