פסטה ראגו בשר מפורק בסיר אחד
או ״ראגו קרפור״ זה גם שם טוב לא?
פסטה עם רוטב בשר ועגבניות עשיר, ועם בשר רך רך בבישול ארוך ואיטי טעיםםם!
זאת עוד דרך מעולה להאכיל משפחה שלמה בסיר אחד ובלי יותר מדי מאמץ (רק זמן בישול שגם ככה לא עושים בו כלום)
בסרטון הזה אני משתמש במגוון מוצרי קרפור, פסטה, תבלינים, מחית עגבניות והראשי ביניהם הוא נתח האסאדו ללא עצם האדום והטרי של לה מרשה 🥩
*אתם יכולים להשתמש גם בעוד נתחים: אני ממליץ על אסאדו ללא עצם (קשתית ללא עצם מס׳ 9), בשר צלעות/אונטריב (מס׳ 2) או צוואר (מס׳ 10).
בכל מקרה תמיד עדיף לדברים כאלה בשר טרי ולא קפוא או מעובד.
פרסום ממומן בשיתוף קרפור
מה צריך?
* כמות ל-6-8 מנות
1-1.3 קילו
2 בצל בינוני/גדול קצוץ
2 גזרים קצוצים
2 סלרי קצוץ (אותה כמות כמו הגזר)
כף עשבי תיבול יבשים (עשבי פרובנס/טימין/רוזמרין/אורגנו, הכל עובד)
2 כפות רסק עגבניות
צנצנת מחית עגבניות (700-800 גרם)
כוס יין לבן – לא חובה למי שלא שותה
שמן זית לפי הצורך
חבילת פסטה
איך מכינים?
1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות וממליחים מעט.
2. מטגנים בסיר עם שמן זית עד השחמה. מוציאים.
3. מטגנים את הירקות הקצוצים בסיר עד הזהבה. מוסיפים את היין ומרתיחים כדקה שהאלכוהול יתאדה.
4. מוסיפים רסק עגבניות ואת עשבי התיבול ומערבבים.
5. מוסיפים את מחית העגבניות, מערבבים ואז מחזירים את הבשר ומחממים את הרוטב.
6. מבשלים על אש נמוכה או בתנור על 150 מעלות למשך כ-4 שעות, מכוסה ועם חריץ קטן פתוח. עד שהבשר רך.
7. מוסיפים לסיר את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה.
* ניתן גם לפרק את הבשר בתוך הרוטב ובנפרד לבשל את הפסטה.
לצפייה ביוטיוב