סטייק בטיגון אוויר בנינג׳ה


ארוחת סטייק מקפוא לצלחת בנינג׳ה החדש 🥩🥶
בשיתוף שריג היבואן הרשמי
‏@sarig_il @ninja.israel

אם עוד לא הכרתם את המכשיר החדש לבית של נינג׳ה אתם צריכים!
מכשיר איר פרייר דו קומתי המאפשר לנו להכין מנות נפרדות לגמרי עם הגדרות בישול שונות לגמרי ואפילו עד 4 מנות בו-זמנית!
כל זה תוך כדי חסכון בשטח אחסון/שיש בזכות המבנה הצר והקומפקטי שלו ✨

בואו תראו לדוגמה מה אפשר לעשות איתו. לקחתי סטייק קפוא לגמרי, ירק קפוא ופוטטוס קפואים מהמקפיא, תיבלתי והכנסתי ישירות לנינג׳ה, פשוט ככה!
שום דבר נוסף, שגר ושכח וקיבלתי את מה שראיתם בסרטון, ארוחה נהדרת ומדויקת בבישול בלי מאמץ.

מה צריך?
סטייק קפוא + קצת שמן מלח פלפל
שעועית קפואה + שמן מלח תבלינים שאוהבים
פוטטוס קפואים + שמן מלח ותבלינים שאוהבים

*שימו לב שלמרות שכתבתי להשתמש במעט שמן כמות השמן בשיטה הזו קטנה בהרבה משיטות הבישול הרגילות. עד 75% פחות שמן!!

איך עושים?
1. משמנים ומתבלים, מכניסים לנינג׳ה הדו קומתי החדש וזהו!
2. ⁠מגדירים את התא של הסטייק והשעועית על 25 דקות 200 מעלות ואת התא השני על 30 דקות,
3. ⁠לוחצים ״ארוחה כפולה״ ואז על ״ארוחה״ והפעל
4. ⁠זהו זה הכל 😁
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות