צלעות טלה בעישון קל בטאבון אובן החיצוני של נינג׳ה 🔥
בשיתוף שריג היבואן הרשמי
צלעות טלה היה ותמיד יהיה נתח מאוד יוקרתי שאם כבר קנינו ממש לא כדאי להרוס אותו. ארגנתי לכם כאן מתכון נהדר לצלעות טלה מעושנות בטאבון החיצוני של נינג׳ה, בלי שום סיבוך כך שתמיד יצאו לכם צלעות נהדרות וטעימות.
הדבר היחיד שנדרש מכם זה הטאבון עצמו ומדחום לבשר 😁
מה צריך?
זר צלעות טלה
תערובת תיבול אהובה, אני השתמשתי בתערובת עשבים לימונית אבל גם נטו מלח ופלפל יהיה טוב
שמן זית למריחה
צ׳ימיצ׳ורי להגשה (לא חובה)
איך עושים?
1. מחממים את טאבון האובן החיצוני של נינג׳ה על מצב עישון ל-120 מעלות.
2. מורחים את הצלעות בשמן זית ומתבלים.
3. ממלאים את תא הפלטס בפלטס לעישון עדין ומכניסים את הצלעות.
4. מעשנים לזמן מה עד שהטמפ׳ הפנימית מגיעה ל-49-50 מעלות. נוציא את הצלעות.
5. נעביר את הטאבון למצב צלייה מקס 250 מעלות וכשהטאבון חם נחזיר את הצלעות לצריבה אחרונה עד שקיבלו צבע יפה.
6. נוציא וניתן לצלעות לנוח למשך כ-5-10 דקות ונפרוס.
7. ניתן להגיש עם צ׳ימיצ׳ורי זה טעים 😋
לצפייה ביוטיוב