פיצה סטייל ניו יורק בנינג׳ה Woodfire


בשיתוף שריג יבואן רשמי @ninja.israel @sarig_il

הטאבון תנור החיצוני משולב מעשנה של נינג׳ה כאן וקיבלתי אותו כדי לצלם לכם מתכונים שווים 🔥
נתחיל בהכי שווה – פיצה! פיצה סטייל ניו יורק מהירה וקלילה!

אם בא לכם עוד מתכונים עם המכשיר ו/או עוד פיצות רק תכתבו לי!

הטאבון מדגם OO103 של שריג היבואן הרשמי מגיע עד לטמפ׳ של 370 מעלות ועם 5 אופציות שונות לאפיית פיצות מסוגים שונים, מעשנה, צלייה גורמה ועוד ועוד! וגם לא לשכוח – מרדה פיצה, כיסוי ומעמד ייעודי!
אחד הדברים החשובים זה בטיחות המכשיר אז שתדעו שרק בטאבון של היבואן הרשמי יש תקע ישראלי תקני מותאם לישראל ובטוח לשימוש חיצוני!

מה צריך? 6-7 פיצות
לבצק:
– 1 קילו קמח, עדיף קמח פיצה/לחם אבל גם רגיל יעבוד
– 600 גרם מים
– 2 כפיות שמרים יבשים, 6 גרם
– 2 כפות שמן זית, 30 גרם
– 20 גרם סוכר, קצת יותר מכף
– 30 גרם מלח, 2 כפות
– קמח סמולינה/קמח רגיל לפתיחת הפיצה

לרוטב:
– 2 פחיות עגבניות מרוסקות/שלמות איכותיות
– כפית אורגנו יבש
– כפית מלח
– כפית סוכר
– חצי כפית שום גבישי
– חצי כפית צ׳ילי גרוס (לא חובה)

– פרמזן/פקורינו ומוצרלה

איך מכינים?
1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לבצק אחיד. מכסים ומנוחה ל-15 דקות.
2. מבצעים סדרת קיפולים כפי שניתן לראות בסרטון. מנוחה לחצי שעה.
3. חוזרים על שלב 2. ומנוחה לרבע שעה.
4. מחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים שווים ומכסים כדי שלא יתייבשו. מתפיחים למשך כ-15-60 דקות, תלוי כמה חם בחדר. הבצק צריך להתחיל להיראות נפוח אבל לא נפוח מדי.
5. מכינים את הרוטב ע״י בלינדור כל המרכיבים.
6. מחממים את הטאבון על 245 מעלות עם אבן שמוט פנים.
7. פותחים את הבצק, מוסיפים רוטב וגבינות, שימו לב לא להעמיס יותר מדי שהבצק לא יקרע, שולחים לטאבון ואופים למשך כ-8 דקות או עד שהנינג׳ה יגיד לנו להוציא.
8. אוכלים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות