מק אנד צ׳יז טהור


מק אנד צ׳יז טהור!
בלי תוספת קמח, בלי קורנפלור, בלי בשמל, בלי כלום!
נטו פסטה טובה ואילו גבינות שרוצים עם כף וחצי בלבד של מרכיב קסם שעושה קסמים.

במימון אסם בישולים

מה הבעיה במק אנד צ׳יז? יש כמה.
רוב הגבינות, בעיקר הטובות שבהן, לא יעבדו בו וימסו בצורה טובה לרוטב… הן פשוט לא עומדות בחום.
ה״פתרון״ לבעיה הזו היא שימוש בגבינות תעשייתיות מאוד או תוספים כמו קמח ובשמל או אפילו ביצים שפעם עשיתי אבל אלו רק מדללים את הטעם!

אם אנחנו רוצים מק אנד צ׳יז טהור מנטו גבינה ופסטה יש מרכיב קסם שיעזור לנו והוא נקרא ״סודיום ציטרט״.
סודיום ציטרט הוא תוסף מזון שנמצא בכל הגבינות התעשייתיות באופן טבעי וניתן לקנות אותו גם הביתה. הוא גורם לכך שהגבינות לא יתפרקו לגושים ושומן וימסו בצורה נפלאה לכדי רוטב קטיפתי ומלטף.
קצת כמו מק אנד צ׳יז מקופסא (שבואו הוא הכי טעים) אבל הומייד עם איזה גבינה שבא לנו.
איפה קונים?
מחפשים בגוגל ״סודיום ציטרט״ ועשרות חנויות יופיעו מולכם 😁
אפשר גם לשאול אותי בפרטי

המתכון הכתוב המלא נמצא באתר אסם בישולים ❤️
רוצים את המתכון?
תגיבו ״מתכון״ והוא ישלח אליכם בהודעה
או חפשו בגוגל ״בן שי אסם בישולים מק אנד צ׳יז״
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות