עוגת יוגורט ללא גלוטן


במימון משק צוריאל
עוגת יוגורט מ-3 מרכיבים ללא גלוטן וללא סוכר

הרבה פעמים ביקשו ממני מתכונים מופחתי סוכר וללא גלוטן אז הנה עוד אחד!
רק קורנפלור, ביצים ויוגורט העיזים 3.5% המעולה של משק צוריאל, כמה דקות עבודה בודדות ויש לכם בסיס עוגה במרקם כזה פודינגי לשחק איתו ולשים עליו כל מה שאתם רק רוצים!
היוגורט הזה הוא בעיני כרטיס הכניסה לעולמות חלב העיזים. כל כך עדין ונעים ובמרקם מושלם.

*שימו לב שכמובן שאם רוצים להמתיק את העוגה אפשר לעשות זאת עם תוספות מתוקות מלמעלה אבל כמובן עם תוספת סוכר לבן לבלילה.
כחצי כוס סוכר לבן תעשה את העבודה 😋
שימו לב 2, לא לאפות את העוגה יותר מדי!

מה צריך לעוגה?
תבנית קפיצית 20-24 ס״מ
600 גרם או 4 גביעי יוגורט עיזים 3.5% של משק צוריאל
8 ביצים
100 גרם קורנפלור
קורט מלח
כפית וניל

לטופינגס:
פירות, דבש, מייפל, אבקת סוכר, גרידת תפוז/לימון, כל דבר שאתם רוצים

איך מכינים?
1. בקערה גדולה מערבבים את היוגורט עם הביצים, המלח והוניל.
2. ⁠מנפים פנימה את הקורנפלור ומערבבים עד לאיחוד.
3. ⁠מוזגים דרך מסננת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 40-50 דקות.
שימו לב העוגה צריכה להיות מעט ״חיה״ כשאתם מוציאים אותה, כמו למשל בעוגה באסקית או קרם ברולה.
4. מוציאים, מניחים לה להצטנן מעט ומכניסים למקרר להתייצבות.
5. ⁠מוציאים ולפני ההגשה מקשטים בפירות ואבקת סוכר.
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות