גיוזה קריספית


גיוזה קריספית בסמארט ליד!
פרסום ממומן בשיתוף שריג יבואן רשמי

גיוזה, הכיסון היפני, אבל במקום להיות רך היא קריספית מכל הכיוונים בזכות תוכנית הטיגון בשילוב אדים של הסמארט ליד של נינג׳ה! זה וואו!

מה צריך?
250 גרם פרגית/חזה עוף טחון
רבע כרוב לבן קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק בינוניים קצוצים
2 שיני שום כתושות
ג׳ינג׳ר מגורד – כמו השום
כפית שמן שומשום
כף מיסו
דפי גיוזה (קונים בחנויות אסייתיות)

לדיפ:
כף סויה
2-3 כפות חומץ אורז או חומץ אורז שחור
גפרורים של ג׳ינג׳ר
מערבבים הכל וזהו.

שמן צ׳ילי מהיר:
כוס שמן
כפית שומשום
שום כתוש
כף צ׳ילי גרוס
אופן הכנה: שמים בקערה חסינת חום את התבלינים, מחממים היטב את השמן (120 מעלות) ומוזגים מעל התבלינים.

איך מכינים את הגיוזה:
1. קוצצים את הכרוב, ממליחים מעט, מועכים ושמים בצד להתרכך לרבע שעה.
2. ⁠בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים, סוחטים את הכרוב מכל המים שהוא הוציא ומוסיפים. מערבבים הכל.
3. ⁠מכינים דפי גיוזה, ממלאים במילוי (לא להגזים שלא יקרעו), מרטיבים את דפנות הבצק וסוגרים. לא חייבים להשקיע בסגירה זה לא משפיע על הטעם.
4. ⁠מחממים את הסמארט ליד על תוכנית הטיגון בשילוב אידוי 200 מעלות ל-10 דקות.
מוסיפים חצי כוס מים, מרססים במעט שמן, מוסיפים את הגיוזות ומרססים עוד טיפה. אם הבצק של הגיוזה מלא בקורנפלור אני ממליץ להרטיב אותו אחרת הוא ישאר ככה יבש גם אחרי הבישול.
5. זהו, מוציאים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות