משולשי בולגרית ותרד בלי להסתבך עם ארוחת הערב ובלי רונדלים!
פרסום ממומן בשיתוף תנובה
קבלו רעיון מגניב למשהו שאפשר בכמה דקות עבודה לתקתק לארוחת הערב. ביס קריספי וכיפי!
מה צריך?
בולגרית של פיראוס 5%
דפי פילו
עלי תרד 200 גרם
כף פסטו
2 ביצים
מלח לפי הטעם
פלפל שחור
חמאה מומסת/שמן זית
שומשום
אופן הכנה:
שוטפים, קוצצים ומוחצים את התרד להוצאת הנוזלים ושמים בקערה נפרדת.
לקערה מוסיפים את הבולגרית, הביצים, פסטו, מלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.
אם המלית נראית רטובה אפשר לסנן אותה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית עם נייר אפייה.
מכינים רצועות פילו, ברוחב של 3-4 אצבעות, מורחים רצועה בחמאה מומסת או שמן זית, עליה מניחים עוד רצועה ומברישים גם כן. שמים כף מלית ומקפלים לצורת משולש.
מסדרים על התבנית, מברישים שוב ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שזהוב וקריספי.
לצפייה ביוטיוב