בשיתוף שריג היבואן הרשמי @sarig_il @ninja.israel
״ספר״ מתכוני נינג׳ה קרימי לקיץ הקרוב!
תשמרו את הסרטון כדי לחזור למתכונים מהר 🍦
השיטה הכללית:
– מוסיפים בסיס ומקפיאים.
– טוחנים על ״גלידה לייט״. אם המרקם גרגירי טוחנים על ״ערבול נוסף״ פעם או פעמיים.
– בחלל שנוצר מוסיפים תוספות ולוחצים ״תוספות״
– מקשטים מלמעלה 🍦
🥭🥥 סורבה מנגו קוקוס דל קלוריות
בסיס: קוביות מנגו עד הקו וחלב/קרם קוקוס.
* ניתן להוסיף ממתיק אבל בעיקרון זה מתכון דל קלוריות.
🍓🍌🌴שייק תות-בננה-תמר חלבון
– בסיס: משקה חלבון וניל, כף פודינג וניל, קוביות תות-בננה-תמר עד הקו.
– לקישוט: שברי עוגיות לוטוס.
🥜🍫🥛 Peanut Butter Cup חלבון:
– בסיס: משקה חלבון וניל, כף פודינג וניל, 2 כפות חמאת בוטנים טבעית.
– תוספות: שברי Reese’s וחמאת בוטנים טבעית.
– קישוט: שברי ריסז, שברי בוטנים קלויים וחמאת בוטנים.
🍫🍫🍫 פאדג׳ שוקולד בראוניז:
– בסיס: משקה חלבון שוקו/קפה, כף פודינג וניל/שוקולד, כפית קקאו וקורט מלח.
– תוספות: פירורי בראוניז (קנוי) ושוקולד צ׳יפס או שברי שוקולד.
– קישוט: פירורי בראוניז, שוקולד קצוץ וסירופ שוקולד.
🍪🥛 גלידת פיצוץ שברי עוגיות:
– בסיס: משקה חלבון בטעם וניל, כף פודינג וניל, קורט מלח.
– תוספות: שברי אוראו.
– לקישוט: שברי אוראו.
👳🏻♂️🍫 שוקולד דובאי:
– בסיס: משקה חלבון וניל, כף פודינג וניל, כף מחית פיסטוק טהורה.
– תוספות: כף ממרח פיסטוק דובאי (קנוי)
– קישוט:
משטחים את הגלידה ומשטחים מעליה שכבת ממרח דובאי.
ממיסים במיקרו שוקולד עם כף שמן קוקוס ומוזגים על הגלידה שכבה דקה ואחידה. ומפזרים שברי פיסטוק.
ממתינים כמה דקות שהשכבה תקפא ועכשיו אפשר לשבור ולאכול!
לצפייה ביוטיוב