רוטב בולונז בסמארט ליד של נינג׳ה
זאת ה-דרך להבטיח בישול עמוק אבל מקוצר!
פרסום ממומן בשיתוף שריג יבואן רשמי
אני לא מתפשר על הבולונז שלי ואני לא חושב שאתם צריכים. תשקיעו בו זמן ולא תתחרטו.
המתכון הרגיל קורא ל-3-4 שעות בישול בתנור או על הכיריים, אז בסמארט ליד אפשר לקצר את הבישול ל-40-60 דקות!
מדהים!
*תרגישו חופשי להוסיף תבלינים לרוטב, אני לפעמים שם ולפעמים לא.
מה צריך?
(כמות ל-6-8 מנות)
קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק
גזר קצוץ דק (אותה כמות כמו הבצל)
סלרי קצוץ דק (אותה כמות כמו הגזר)
מלח פלפל
1-2 כוסות יין לבן/אדום יבש – לא חובה
2 כפות רסק עגבניות איכותי
800 גרם עגבניות מרוסקות איכותיות
איך מכינים?
1. מחממים את הסמארט ליד בתוכנית הצריבה ומטגנים את הבשר בקצת שמן זית עד שישחים יפה. אם הבשר מלא במים צריך לתת להם להתאדות קודם.
2. מוסיפים את הירקות ורסק העגבניות ומטגנים מעט גם כן.
3. מוסיפים מלח ופלפל שחור ואת היין ונותנים ליין להתבשל ולהתאדות.
אם נותנים לו להתאדות כמו שצריך לא יהיה אלכוהול ברוטב, רק טעם של יין.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים, סוגרים ומפעילים על תוכנית סיר לחץ גבוה למשך 40-60 דקות.
5. כשהמכשיר יסיים לעבוד תוכלו לפתוח וישר לאכול.
לצפייה ביוטיוב