קרם ברולה Remastered
(וזה אפילו כשר לפסח רק אומר)
קלאסי, מעודן, ונילי ועם מיליון אופציות שונות לגיוון (בסוף הסרטון)
רק אל תגידו ״קרם בורלה״ ואנחנו בטוב 👍🏼
מה צריך?
6 מנות
500 מ״ל שמנת להקצפה 38%
100 מ״ל חלב
6 חלמונים
90 גרם סוכר
כף משחת וניל איכותית
איך מכינים?
מחממים תנור ל-150 מעלות.
1. לסיר קטן או קלחת נכניס את השמנת, חלב, חצי מכמות הסוכר ואת הוניל, נערבב ונחמם על חום בינוני עד שמגיע לסף רתיחה. זה אומר שמתחילים לעלות אדים אבל השמנת עדיין לא נשרפת לכם.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם שארית הסוכר עד שהתאחדו לגמרי והחלמונים מעט הלבינו.
3. בהדרגה מוזגים את השמנת על החלמונים תוך כדי ערבוב. תחילה רק מעט כדי שהחלמונים לא התבשלו ואחרי שהשוונו טמפרטורות מוזגים את השאר.
4. מסדרים כלי קרם ברולה בתבנית אפייה, מוזגים את התערובת לכלים, ממלאים את התבנית במים חמים עד לבערך אמצע גובה הכלים של הקרם ומכניסים לתנור ללא טורבו למשך כ-20-40 דקות עד שהוא מתייצב אבל עדיין ג׳יגלי ומתנועע.
אחרי 20 דקות מתחילים לשים עין על הקרם עד שמוכן.
5. מקררים במקרר לגמרי, מומלץ לכסות בניילון נצמד.
6. לפני ההגשה מפזרים סוכר ומקרמלים עד שמקורמל.
נסו להיות מהירים בקירמול כדי שהקרם מתחת לא יתחמם מדי.
מגישים ונהנים מאחד הקינוחים הטובים שיש.
לצפייה ביוטיוב