קנולי איטלקי לחנוכה


קנולי איטלקי לחנוכה שאם באמת הייתי צריך לדרג כמה מאמץ צריך להשקיע בו הדירוג היה 2, פשוט פשוט פשוט!
מצד שני זה טעים בצורה לא פרופורציונלית ✨

נטו לוקחים את בצק הכיסונים המרודד והמקורר שימרית שלא מצריך הפשרה, כלומר בכל רגע אתם יכולים להחליט שאתם מתחילים להכין קנולי,
מטגנים אותם לצינורות וממלאים בקרם ריקוטה טעים 🤤

מה צריך?
* כמות לכ-15-20 יח׳
בצק כיסונים של שימרית
חלבון ביצה להברשה
ריקוטה 500 גרם
100 גרם אבקת סוכר (יוצא מתוק, אפשר להפחית)

אופציות לטעמים:
פיסטוקים קצוצים + קינמון
דובדבני אמרנה
שוקולד מריר קצוץ + תמצית וניל

איך מכינים?
1. מייצרים גלילים/צינורות לקנולי מנייר כסף או שמשתמשים בכאלו מקצועיים.
2. עוטפים את הצינורות בדף כיסון ומדביקים עם חלבון ביצה.
* אפשר להשתמש במים להדבקה אבל אז הצבע נשאר מעט בהיר באזור ההדבקה.
* השתדלו להימנע מהברשה על הצינור עצמו שהבצק לא ידבק אליו בחוזקה.
3. מטגנים בשמן עמוק על 160 מעלות למשך כ-5 דקות עד שזהובים וקריספים.
מוציאים לנייר סופג ומחכים שיצטננו מעט.
4. למלית סוחטים גבינת ריקוטה כדי לייבש אותה, מערבבים עם אבקת סוכר ומוסיפים איזה תוספת שרוצים.
5. מחלצים מתוך הצינורות בזהירות וממלאים במלית הגבינה.
6. מגישים עם אבקת סוכר מלמעלה.

פרסום ממומן בשיתוף שימרית
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות