קארי תאילנדי צהוב עם ירקות.
חלק 2 מספיישל שבוע הקארי
כל מחית קארי מהמטבח התאילנדי היא פשוט מיקס שונה של תבלינים שנותנים לנו לבע ופרופיל טעמים שונה.
(נא לא להתחכם איתי שקארי זה בכלל בריטי… לא נכנסים לזה)
הפעם אני משתמש ב*רוטב* קארי צהוב תאילנדי של בלו אלפנט, אחת החברות הכי איכותיות ופופולריות למחיות קארי תאילנדיות.
הרוטב הוא אותה מחית שדיברנו עליה אבל מוכנה מיידית לשימוש כי הוא כבר מכיל את קרם הקוקוס.
את מגוון המחיות והרטבים של בלו אלפנט ניתן לרכוש ולהזמין ישירות מאתר היבואן ריסטרטו Ristretto
פרסום ממומן בשיתוף @ristretto_israel
יאללה למתכון. נורא פשוט וממש ממש טעים תאמינו לי.
מה צריך?
2 מנות
שקית רוטב קארי צהוב של בלו אלפנט
שעועית ירוקה טריה
פרחי כרובית
מלח
מעט שמן
אורז יסמין
כוסברה, צ׳ילי אדום וליים לסיום
מה עושים?
1. קודם כל חשוב לי לציין שתרגישו חופשי לשחק עם המרכיבים ואפילו להוסיף טופו או בשר כלשהו.
2. מחממים את התנור ל-200 מעלות עם תבנית אפייה בתוכו.
3. מפרקים פרחי כרובית לגודל ביס ובקערה משמנים וממליחים מעט. מפזרים ישירות על התבנית הרותחת ומחזירים לתנור לכ-15 דקות או עד שהכרובית קיבלה צבע יפה.
4. מוזגים את רוטב הקארי למחבת, מוסיפים את הכרובית ושעועית ירוקה, מערבבים ומחממים.
5. זהו הרוטב מוכן. תטעמו ותוסיפו מלח או מעט מיץ ליים או עוד תיבול אם אתם מרגישים שצריך.
6. להגיש עם אורז יסמין מאודה.
לצפייה ביוטיוב