עם המתכון הזה, אנשים מכל רחבי איטליה יגיעו ויאכלו אצלכם!
המתכון האחד והיחיד שתצטרכו, בדוק ונצור.
ובנוסף נכין גרסה צמחונית וכשרה שלא יורדת מן הגרסה המקורית!
אתר חוות וואדי ינשוף:
✪ מצרכים – שתי מנות גדולות ✪
ספגטי – 300 גרם
בייקון – 200 גרם
פטריות שמפניון חומות – 250 גרם/חבילה, לגרסה הצמחונית והכשרה
גבינת פרמזן רגיאנו – 100 גרם
גבינת פיקורינו רומאנו – 100 גרם
חלמונים – 4
פלפל שחור גרוס
שני ליטר מים
מלח – 2 או 3 כפיות
✪ Timestamps / סימניות ✪
00:00 פתיח
00:10 הכנת המרכיבים
01:45 בייקון ולמה הוא כן מתאים לקרבונרה
02:30 טיגון הבייקון ובישול הפסטה
03:18 איחוד המרכיבים
04:00 יאללה לאכול!
04:15 הכנות לגרסה הצמחונית/כשרה
05:40 איך יצא לנו?
✪ Instagram ✪
► https://www.instagram.com/ben.shai/
✪ Music ✪
► Blue Wednesday, Dillan Witherow – Seafoam https://chll.to/32fdc567
לצפייה ביוטיוב