פטה עיזים משודרגת


במימון משק צוריאל
פטה עיזים מתובלת לשדרוג כל ארוחה!

פטה היא גבינה רכה ומלוחה שמתאימה למגוון מנות. בעיקר מוכרת מהמטבח היווני אבל מתאימה כמעט לכל מנה וארוחה במטבח הים תיכוני.

לקחתי את הפטה עיזים של משק צוריאל וחשבתי לעצמי איך אני יכול לשדרג אותה? בצורה כזו שתוסיף לה טעמים אבל תשאיר את המאפיינים הכיפיים שלה… וזאת המסקנה – לשים אותה ב״מרינדה״ של שמן זית טוב ותבלינים. אתם לא תופתעו אבל יצא מדהים!

יש אין סוף אפשרויות לגיוון, רק תמציאו!

מה אני שילבתי איתה:
1. פטה עיזים של משק צוריאל עם שמן זית, צ׳ילי גרוס, בצל ירוק ושן שום.
2. ⁠פטה עיזים של משק צוריאל עם שמן זית, פלפל שחור, עגבניות מיובשות ואורגנו טרי.
3. ⁠פטה עיזים של משק צוריאל עם שמן זית, סומאק, קליפות לימון וטרגון טרי.

טעים פשוט ככה, טעים בשקשוקה, טעים על לחם, טעים בסלט… כל מה שהייתם שמים בו פטה תשימו פטה משודרגת!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות