עוף באריסה בטאבון


מגש עוף באריסה עם ירקות בטאבון אובן החיצוני של נינג׳ה 🔥
בשיתוף שריג היבואן הרשמי

*שימו לב שדגם הטאבון הוא OO103 מהיבואן הרשמי*

בפעם הקודמת הכנו פיצה, היום בואו נראה איך הפונקציה ״צליית גורמה״ עובדת עם מתכון לעוף טעים!
צליית גורמה מאפשרת לי להגדיר כבר בהתחלה טמפ׳ צלייה ראשונית עם זמן מסוים וטמפ׳ צלייה שנייה עם זמן מסוים.
למשל להכניס נתח בשר גדול לטאבון שיקבל יצבע יפה באמצעות טמפ׳ צליה גבוהה למשך זמן קצר ואז הורדת טמפ׳ אוטומטית שיתבשל לאורך זמן.

המתכון שהכנתי משלב את צליית הגורמה וצלייה מקס שנותנת לי את הצבע שאני צריך דווקא בסוף הבישול.

מה צריך?
עוף – 2 ירכים 2 שוקיים
ירקות שרוצים: תפוחי ארמה, עגבניות שרי, פלפל אדום, בצל סגול, גזר
2 כפות אריסה
שמן זית לפי הצורך
לימון כבוש כמה שרוצים
פפריקה כף
מלח לפי הטעם

איך מכינים?
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שהתערבבו.
2. ⁠מעבירים לתבנית האפייה של טאבון האובן של נינג׳ה, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף.
3. ⁠מחממים את הטאבון בצליית גורמה על 330 מעלות למשך 10 הדקות הראשונות ואז 140 מעלות למשך 60 דקות.
4. ⁠מכניסים את התבנית לטאבון ונותנים לעוף להתבשל. בסוף הבישול מורידים את הכיסוי, מעבירים לצלייה מקס על 300 מעלות למשך 5-10 דקות – ממש רק עד שהעוף קיבל חריכה יפה וצבע.
5. ⁠בתאבון!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות