סשימי פארידה הכי פשוט שיש ונורא טעים!
תקנו דג טוב ושמן טוב וזה כל מה שצריך
נשבע לכם שעושים עלינו כל כך הרבה כסף במסעדות על מנות ״שני צעדים וחצי״ כמו זאת, ובצדק כי זה טעים וקל אבל אנשים חושבים שבגלל שזה טעים זה קשה.
אם תרצו גם סרטון פילוט תכתבו לי
מה צריך?
דג ים טוב וטרי
שמן זית איכותי
מלח מלדון
פלפל שחור גרוס
צ׳ילי חריף קצוץ
טיפה לימון
איך מכינים?
1. אם קונים דג שלם אז מפלטים אותו קודם כל, אחרי זה פורסים את הפילה לפרוסות בגודל שנראה לכם סביר לביס.
2. מסדרים על צלחת, שמן זית מלח פלפל צ׳ילי לימון ופשוט ככה סיימתם.
לצפייה ביוטיוב