סופגניות יוגורט אבל בגרסת המשק


סופגניות ביס וואו מיוגורט עיזים מיוחדות!
במימון משק צוריאל

אני קורא למתכון הזה ״מתכון 2״, למה מתכון 2? כי הוא הכי קל בעולם לזכור בעל פה בגלל שכל המרכיבים הם 2.
2 גביעי יוגורט עיזים 3.5% של משק צוריאל שנותן מרקם וטעם מיוחד לסופגניות האלו,
2 כוסות קמח
2 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח ואבקת סוכר להגשה.
זה הכל ואני מבטיח לכם שזה ביס נורא כיפי וטעים בלי הרבה עבודה 😋
הכי כיף במתכון הזה שמדובר בבצק מתוקן מתקתק עם טעמים עדינים של וניל ויוגורט עיזים שעושים אותו טעים נורא, בפנים רך וחמים ובחוץ פריך ופציח!

איך מכינים?
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים הרטובים טוב טוב עם הסוכר והמלח.
2. ⁠מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין קמח יבש. זה בסדר אם יש קצת גושים, הכי חשוב לא לערבב לזה את הצורה אחרת המרקם יפגע.
3. ⁠מכסים לרבע שעה. בנתיים מחממים שמן עמוק ל160-170 מעלות. חשוב מאוד למדוד את הטמפרטורה אחרת הסופגניות עשויות להישאר חיות בפנים.
4. ⁠יוצקים כדורי בלילה לתוך השמן ומטגנים למשך כ-5-8 דקות, עד שיש צבע זהוב כתום ויפה לכל סופגניה. אולי כדאי לפתוח אחת בשלב הזה ולוודא שאכן טוגנו כמו שצריך.
5. ⁠מסדרים בכלי הגשה ובוזקים ים אבקת סוכר 🤩
6. ⁠טעים!!!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות