נודלס הפליפינית החריפה 🔥
כמו של המסעדה הזאת עם השם של החיה מהספארי אבל יותר טעים!
מתכון סופר קל ופשוט, נכון שהשתמשתי בציר עוף אבל ממש ממש לא חייב ואפשר להחליף במים.
את שאר המרכיבים אפשר למצוא בכל סופר אז אתם מסודרים, כולל הנודלס המדהים שהשתמשתי בו של מאדאם פר!
אם אתם עוד לא מכירים, ״נודלס של מסעדות״ מהסדרה של מאדאם פרז זה מוצר חדש, נמצא במקררים בסופר ואלו נודלס שמוכנות לשימוש ישר מהשקית, ללא בישול מקדים. בעלות טעם ומרקם טובים וזה בול למנה הזאת שרציתי להכין כבר הרבה זמן.
פרסום ממומן בשיתוף זוגלובק מאדאם פרז
מה צריך?
כמויות ל-3-4 מנות יפות:
שקית נודלס של מסעדות של מאדאם פרז
250 מ״ל / כוס קרם קוקוס
בערך חצי כוס ציר עוף / מים (לפי הצורך)
2 כפות (70 גרם) מחית קארי תאילנדי אדומה
2-3 כפיות שום כתוש, תלוי בכם
2 כפיות ג׳ינג׳ר מגורד
4-5 בצל ירוק חתוך גס
כף רוטב דגים
בוטנים קצוצים
כוסברה
צ׳ילי גרוס אם רוצים יותר חריף
איך מכינים?
1. מחממים מעט שמן במחבת או ווק ומטגנים מעט את מחית הקארי. מוסיפים את השום, גינגר וצ׳ילי ומטגנים עוד עד שנהיה ריח טוב.
2. מוזגים מעט מים כדי לפתוח את המחית עד קבלת מרקם נוזלי אך סמיך.
3. נמזוג את קרם הקוקוס, רוטב הדגים ונבשל תוך כדי ערבוב עד הסמכה קלה.
4. נוסיף את הנודלס, כף בוטנים קצוצים, בצל ירוק ונערבב היטב.
5. נגיש עם כוסברה מלמעלה ועוד בוטנים קצוצים.
לצפייה ביוטיוב