פרויקט חדש – ליקר גרעיני שסק!
כן אני יודע שזה נשמע ממממממממש מוזר וגם אני פקפקתי עד שהיו לי שסקים לנסות את זה איתם ותנו לי לומר לכם… זה מתקדם מצויין!
הסוכר לאט לאט נמס ומוציא לחות וטעמים מהגרעינים עד שיהפוך לסירופ סמיך וארומתי בהגזמה.
מה הטעם של זה? מאוד מזכיר אמרטו, מרציפן וכאילו אין קשר בין הליקר לבין פרי השסק המקורי.
ההשראה לפרויקט הגיעה מגל פתיתים @ptitimblog האלוף!
נתראה עוד כמה חודשים עם עדכון!
לצפייה ביוטיוב