לביבות גבינה של הקיבוץ, נמסות בפה, מתוקות ומנחמות בטעם של פעם!
וגם, אם זה לא מספיק, גרסה רזה מחוזקת בחלבון לחזקים 💪🏼
פרסום ממומן בשיתוף תנובה
המתכונים נמצאים גם באתר השף הלבן (ידעתם שיש לי שם עמוד משלי?)
מה צריך?
גביע 250 גרם גבינה לבנה 5% או 9% של תנובה
4 כפות קמח (או קמח תופח)
חצי כפית אבקת אפייה (לא נחוץ אם משתמשים בקמח תופח)
כף סוכר
סוכר וניל שקית אחת
ביצה אחת
אבקת סוכר בסוף
לחזקים:
להוריד כף קמח
להוסיף סקופ אבקת חלבון (עדיף וניל)
להוריד את הסוכר במתכון
אופן הכנה:
1. לערבב את כל המרכיבים בקערה עד בלילה חלקה
2. לטגן במחבת כמו פנקייק, אפשר עם מעט מעט שמן או חמאה, אפשר גם בלי אם המחבת שלכם נונסטיק וטובה.
3. בסיום לבזוק אבקת סוכר מלמעלה. כנל בגרסה לחזקים.
תהנו וחג שמח!
לצפייה ביוטיוב