כריך PB&J חמאת בוטנים וריבה


כריך PB & J טעים מאפס 🥜
בשיתוף שריג היבואן הרשמי

אחד הכריכים האולטימטיביים!
פרוסות של לחם רך טעים עם
שכבת חמאת בוטנים סמיכה מעט מלוחה
ושכבת ריבה מתקתקה…
אפשר לומר שזה שילוב של ילדים אניני טעם בסך הכל.

אין במאכל הזה שום דבר מורכב אבל זה כזה כיף להכין את הדברים בעצמכם שהייתי חייב לצלם לזה סרטון עם שימוש בנינג׳ה Detect TB403 החדש שלי!
גם יודע ללוש בצקים וגם יכול לטחון לי חמאת בוטנים חלקה, סוס עבודה מצויין למשימה!

המכשיר מזהה שמדובר בממרח סמיך וכך יודע לפעול בצורה האידיאלית למרקם המושלם – כמו שראיתם בסרטון.
ללחם בחרתי ללכת על מתכון ללחם לבן חצי כוסמין (כי אנשים ביקשו) שהוא דיי דביק וצריך מספיק לישה כדי להתחזק, משימה דיי פשוטה למעבד המזון הזה – כמו שראיתם בסרטון.

אז מה צריך?
ללחם בתבנית 21*12*11:
210 גרם קמח לחם
210 גרם קמח כוסמין לבן או מלא
25 גרם סוכר
7 גרם שמרים יבשים
7 גרם מלח
270 גרם/מ״ל מים פושרים
30 גרם/3 כפות שמן זית
שיבולת שועל, זרעים, גרעינים, סובין לציפוי

לחמאת בוטנים:
500 גרם בוטנים טריים
כף שמן קנולה/בוטנים
קורט מלח
ממתיק כמה שבא לכם

לריבה:
ריבה. יש סרטון נפרד חפשו אותו.

איך מכינים?
1. מכניסים את כל מרכיבי הבצק היבשים למעבד המזון ומערבבים בפולסים.
2. ⁠מוסיפים את השמן והמים ולשים במכשיר עד שהבצק אחיד חלק וחזק.
3. ⁠מעבירים לקערה, מכסים ומתפיחים לכשעה או עד הכפלת נפח.
4. ⁠מקמחים משטח עבודה, מרדדים ומוציאים אוויר מהבצק ומגלגלים לנקניק באורך התבנית שלנו.
5. ⁠בשלב הזה ניתן לרסס מעט מים ולצפות בציפויים שונים. מכניסים לתבנית, מכסים ומתפיחים לכשעה או עד שכמעט הגיע לגובה התבנית.
5. ⁠אופים בתנור על 190 מעלות למשך כ-30-35 דקות, מוציאים מהתבנית ומאפשרים לכיכר להתקרר.
6. ⁠לחמאת בוטנים קולים את הבוטנים על תבנית בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך כ-20-25 דקות עד שקלויים. תטעמו ולפי זה אפשר לדעת אם זה מספיק קלוי עבורכם.
7. ⁠מכניסים לבלנדר, מוסיפים ככף שמן ניטרלי וקורט מלח (וממתיק אם בא לכם) וטוחנים עד שטחון. בהתחלה זה פירורי אבל אתם תראו שהבוטנים יהפכו למשחה, אל תדאגו.
8. ⁠נעביר לצנצנת ונניח לה להתקרר.
9. ⁠נפרוס את הלחם, נמרח על פרוסה חמאת בוטנים ועל פרוסה נוספת ריבה, נסגור ונתענג על זה!
10. ⁠קיבלתם פה גם מתכון לחמאת בוטנים וגם ללחם כוסמין, מה אתם אומרים על זה??
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות