כנפיים קוריאניות


כנפיים קוריאניות 🔥

פריכות, דביקות, פיקנטיות ומפוצצות בטעם ממכר – זה כל מה שזה!

מה צריך?
קילו כנפיים מופרדות
2 שיני שום כתוש
קצת מלח ופלפל
כפית אבקת אפייה (עוזר לפריכות)
וקורנפלור לכיסוי (עד שהכנפיים מצופות בציפוי שהוא יבש)
לרוטב:
4 כפות גוצ׳וג׳אנג קוריאני (ניתן למצוא בחנויות אסייתיות וגוגל)
4 כפות סויה
כף חומץ אורז
4 כפות דבש
2 כפיות חרדל (לא חובה)
5 שיני שום קצוצות
מים – רק כדי לפתוח את הרוטב
כף שמן לטיגון הרוטב
שומשום ובוטנים קצוצים להגשה

איך מכינים?
1. בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם השום, מלח ופלפל ושמים בצד.
2. מערבבים את מרכיבי הרוטב ביחד.
3. מוסיפים אבקת אפייה וקורנפלור עד לכיסוי.
4. מחממים שמן עמוק ל-170 מעלות ומטגנים טיגון ראשוני עד שהכנפיים מתחילות מעט להזהיב. כ-5 דקות.
5. מחממים את השמן ל-190 מעלות ומטגנים שנית עד הזהבה מלאה וקריספיות מטורפת.
6. מחממים את הרוטב במחבת עם מעט שמן עד המרקם הרצוי, שהוא מרקם סמיך ומעט דביק.
7. שמים את הכנפיים בקערה, מוזגים את הרוטב מעליהן עם שומשום ובוטנים קצוצים ומערבבים. לא כדאי להקפיץ במחבת כמו שהראתי בסרטון.
8. מגישים וטורפים!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות