צלייה הפוכה, ריוורס סיר (Reverse Sear)
היא בעיניי הדרך הכי טובה לבשל סטייקים,
גם כשאני משווה אל מול סוויד איכשהו הריוורס תמיד יוצא טעים יותר 🥩
השיטה מאוד פשוטה:
היא מבוססת על הדרך הקלאסית של מסעדות להכין נתחים גדולים, שזה צריבה עד קבלת צבע ואז אפייה בתנור (נגיד קצת כמו שעושים בביף וולינגטון).
אז במקום זה, אנחנו נאפה את הבשר בתנור על 120 מעלות עד שהוא יגיע למידה שאנחנו רוצים, לפי הטמפ׳ הפנימית שלו, ורק אז נצרוב.
התוצאה: דיוק במידת העשייה וקראסט משוגע!
נסו בבית ותודו לי אחר כך 😁
לצפייה ביוטיוב