דאמפלינגס פטנט מהירים


דאמפלינגס פטנט עם שימרית 🥟
למה פטנט??
אתם צריכים להכין ואז תבינו 😜

כל כך טעימים ובאמת הכי קלים שאי פעם הכנתי (אני באמת שוקל לא להכין בשום צורה אחרת מהיום).

אין פה באמת קיפולים, רק צביטה קלה וזהו.
כמו שהראתי בסרטון אני משתמש בבצק הכיסונים החדש של שימרית, מגיעים כבר מופרדים, מצוננים ומוכנים לעבודה.
איזה כיף שיש כזה מוצר זמין ונגיש היום במקררים בכל רשתות השיווק 😁

פרסום ממומן בשיתוף שימרית

מה צריך?
לכ-40 יחידות:
לכיסונים:
מארז כיסונים של שימרית
250 גרם פרגית טחונה
שן שום כתושה
כפית ג׳ינג׳ר מגורד
כף שמן שומשום
בצל ירוק קצוץ דק
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
רבע כוס מים

לרוטב:
2 כפות סויה
2 כפות חומץ אורז
שן שום קצוצה
כפית ג׳ינג׳ר מגורד
כפית שומשום
כף שמן שומשום
כף שמן צ׳ילי
חצי כפית-כפית צ׳ילי (אפשר בלי)
בצל ירוק קצוץ דק
כוסברה קצוצה
קצת מים רותחים מהבישול של הכיסונים
למרחיקי לכת ניתן להוסיף מעט פלפל סצ׳ואן טחון ו-MSG

איך מכינים?
1. שמים את כל מרכיבי המלית בקערה ומערבבים מהר עד שהמרקם של העוף נהיה מעט צמיגי וספג את כל הנוזלים.
2. ⁠לוקחים דף כיסון, שמים במרכזו כפית מלית (לא להגזים!), מרטיבים מעט את דפנות הבצק ופשוט צובטים לסגירה.
אין שום צורך להתאמץ על הסגירה הזו וזה בסדר גמור אם לא יוצא אחיד.
3. לרוטב מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב למעט המים החמים.
4. ⁠מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הכיסונים לכדקה. מוציאים.
5. מוסיפים מעט מים חמים לרוטב, גם לדילול וגם לחימום שלו. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
6. ⁠מסדרים את הכיסונים המוכנים בקערה ומוזגים מעליהם את הרוטב. ניתן גם לערבב בתוך הקערה עם הרוטב את הכיסונים ואז להגיש.
7. אוכלים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות