בריסקט מעושן בנינג׳ה


בריסקט מעושן בטאבון מעשנה של נינג׳ה 🔥
בשיתוף שריג היבואן הרשמי

מלא זמן ביקשו ממני לצלם כזה סרטון אז קבלו אחד.
לעשן בריסקט לוקח לא מעט זמן אבל בסוף התוצאה מה זה שווה את זה אני מבטיח, ועם הטאבון מעשנה החיצוני O103 של נינג׳ה זה באמת עניין פשוט – רק קצת ארוך…

מה צריך?
נתח בריסקט טוב
חרדל
ראב תבלינים (תערובת תבלינים לבשר)
פלפל שחור גרוס
פלטס לעישון (יש לנינג׳ה כאלה)

איך עושים?
1. מורחים את הבריסקט בשכבה דקה של חרדל ומצפים בראב והפלפל.
2. מכניסים למעשנה על 100 מעלות, בעדיפות להשתמש במד חום, למשך 3-4 שעות ועד שהטמפ׳ הפנימית מגיעה ל-75 מעלות. אפשר למלא שוב את מיכל הפלטס אם אתם מרגישים שצריך.
3. עוטפים את הנתח בנייר קצבים או נייר כסף, אם יש לכם נוזלים על המגש כדאי למזוג אותם על הבשר שיעטפו איתו.
4. מחזירים למעשנה על 140 מעלות למשך כ-4 שעות נוספות ועד שהטמפ׳ הפנימית מגיעה ל-96 מעלות לפחות.
ככל שהנתח יבושל יותר זמן הוא יתרכך יותר, אבל כן רצוי שאם מחליטים לבשל אותו לזמן ארוך יותר אז גם להוריד את טמפ׳ המעשנה.
5. נותנים לנתח לנוח עטוף, בתוך המעשנה הכבויה או בצידנית/סיר לשמירה על חום, למשך 1-2 שעות. אל תדאגו הוא לא יתקרר.
6. פורסים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות