בטטה ברולה יפנית


בטטה ברולה 🍠
או בשמה האמיתי Yaki Imo

כמו שרואים בסרטון, זאת סה״כ בטטה (מסוג מסוים), תנור וסוכר מקורמל. וזהו מדהים!
לי אישית זה מתחבר עם זיכרון מאוד טוב מאחד הימים שלי בטיול.
מקווה שתנסו ותאהבו ♥️

מה צריך?
בטטה יפנית
סוכר
ברנר לקירמול

איך עושים?
1. שוטפים היטב ועושים חורים בבטטות.
2. מכניסים לתנור על 200 מעלות למשך כשעה או עד שרכות לחלוטין.
3. חוצים, מסכרים, מקרמלים ונהנים!
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות