בוריטו לשבוע ב-15 דקות! 🌯
בשיתוף שריג היבואן הרשמי
קיבלתי את המכשיר החדש הנוצץ והמדליק של נינג׳ה – נינג׳ה קומבי SFP703!
המכשיר הזה יודע לעשות המון ואחד דברים ומצטיין בבישול ארוחות משולבות.
מה זאת ארוחה משולבת?
זה יכול להיות הרבה דברים, למשל בישול של פסטה ״בסיר אחד״ בזמן שאתם מטגנים אווירית שניצלים קריספים קריספים קריספים.
או כמו בסרטון הזה, מבשלים אורז לשלמות וצולים בשר מתובל בקומה העליונה, שמקבל צבע ומפתח טעמים מטורפים למרות שיש מלא מים מבעבעים מלמטה.
בוריטו זה רול מקסיקני של אורז עם בשר ותוספות, אז הכנתי גרסה יחסית קלילה ונורא טעימה שאפשר להכין בכמות גדולה ולארוז לעצמנו לשאר השבוע, או לחסוך לעצמנו את הגילגול ופשוט לאכול מה שנקרא ״בוריטו מפורק״ בצלחת.
מה צריך?
לבשר:
חצי קילו בשר טחון
צנצנת של רוטב עגבניות
2 שיני שום קצוצות
בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית פפריקה מעושנת
כף כמון
כפית אורגנו
לאורז האדום:
2 כוסות אורז
4 כוסות מים קרים
מלח (2 כפיות צריכות להספיק)
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
לבוריטו:
אבוקדו/גוואקמולי
כוסברה
גבינה כלשהי (לא חובה)
בצל לבן קצוץ
חלפיניו מוחמץ
טורטיות הכי גדולות שתמצאו מחוממות
איך מכינים?
1. בתבנית הגדולה של הקומבי מערבבים את כל מרכיבי האורז ביחד ומכניסים למכשיר.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הבשר ומשטחים בתבנית הצלייה של הקומבי ומכניסים למכשיר.
3. מעבירים למצב ״בישול משולב״, בוחרים בתוכנית ״ארוחה משולבת״ ומפעילים על 175 מעלות ל-15 דקות.
4. בסוף הבישול ניתן להגיש ישירות לקערה או למלא טורטיות כפי שהצגתי בסרטון, להחזיר לתבנית הצלייה של הקומבי ולאפות כ5 דקות מכל צד על תוכנית טיגון אוויר כדי שהבוריטו יתחמם ויסגר.
5. ניתן לעשות זאת גם על מחבת.
לצפייה ביוטיוב