איך מכינים ריבת תותים


ככה מכינים ריבת תותים מושלמת 🍓

זו ריבה שגם אנשים שלא אוהבים ריבות יאהבו אותה. משהו באיזון ובפירותיות שיש בה הוא פשוט טעים ומספק.
את התותים אפשר להחליף בכל פרי יער אחר בלי בעיה ובלי לשנות כלום ולגמרי אפשר להחליף בפירות אחרים, פשוט שמנו לב לרמות המתיקות.

זו הריבה המושלמת לסופגניות.
היא כאילו ״רגילה״ וזרחנית אבל היא וואו!
ריבה עם כל פרי ללא סינון, מתיקות מעודנת, מרקם מעולה, חמיצות ופירותיות מאוזנים. באמת. תנסו. כדאי לכם!

מה צריך?
600 גרם תותים קפואים
400 גרם סוכר
תפוח ירוק שלם עם הגרעינים
מיץ מלימון שלם. אפשר חצי לימון אם הוא ממש מיצי.

איך מכינים?
1. מערבבים את התותים עם כל הסוכר ונותנים לתותים להתרכך למשך כחצי שעה. אידיאלית נשאיר אותם ביחד עד ריכוך מלא של התותים אבל זה לא חובה.
2. מעבירים לסיר/קלחת, מוסיפים את התפוח חתוך לרבעים ואת מיץ הלימון. מחממים ומבשלים עד ריכוך התפוח.
בשלב הזה ניתן להוציא אותו או להשאיר, לבחירתכם. אם בחרתם להשאיר שימו לב לגרעינים.
3. טוחנים או מועכים את התותים, תלוי במרקם הריבה שתרצו, וממשיכים לבשל עד צמצום מספק של הריבה.
לבדיקת המרקם קחו צלחת קרה מאוד וטפטפו עליה מעט מהריבה. הריבה תתקרר במהירות וכך נוכל לבדוק את המרקם שלה לאחר הקירור.
כשהמרקם מספק תעצרו את הבישול ותעבירו לכלי אחסון.
לצפייה ביוטיוב

תפריט נגישות