איך מכינים סטייק מושלם בנינג׳ה גריל


בשיתוף שריג היבואן הרשמי
מדריך לסטייק המושלם בנינג׳ה גריל מקס פרו בשיטת הצלייה ההפוכה Reverse Sear

מי שעוד לא מכיר, הנינג׳ה גריל מקס פרו AG653 הוא מכשיר נהדר להכניס הביתה לכל חובבי הבשר באשר הם!
פאנל תצוגה וחוברת בעברית ואחריות מהיבואן הרשמי.
בייחוד בחורף, בזכות הנינג׳ה הזה תכינו יותר סטייקים ובלי כל העשן מסביב 💨

עכשיו כמובן שאפשר לצלות בו סטייקים בדיוק בדרך הרגילה כמו שאתם מכירים אבל יש שיטה נוספת כדי להבטיח שהסטייק יצא מוווושלם!

ריוורס סיר היא שיטה שבה קודם כל מביאים את הסטייק למידת העשייה הנכונה ואז רק צורבים לקבלת הצבע מבחוץ.
בדרכ זה דורש מדחום לבשר, תנור ואז גריל או מחבת אבל בנינג׳ה הזה הכל נמצא במכשיר אחד!

לסטייק מדיום תכוונו את המכשיר למצב אפייה על 120 מעלות ואת המדחום שיתריע לנו כשהבשר מגיע ל-55 מעלות פנימי.
לאחר מכן מוציאים את הסטייק, מחממים את המכשיר על החום המקסימלי במצב גריל וצולים את הסטייק כדקה מכל צד לקבלת הצבע המגרה!

זה כל הסיפור 😁
לצפייה ביוטיוב



תפריט נגישות