חזרת ביתית לפסח
חזרת – בגדול הוואסבי של היהודים ממזרת אירופה.
למה אוכלים את זה בפסח? אני לא יודע… אולי בגלל שזה מסמל את הסבל של העם היהודי במצריים? אולי.
מה שאני יודע זה שזה טעים אבל גם מאתגר לפעמים….
מה צריך?
שורש חזרת – כ-200 גרם
סלק אפוי – 1-2 ראשים, תלוי ברמת הדילול שבא לכם.
3-4 כפות חומץ
כפית סוכר
חצי כפית מלח
*כל הכמויות ניתנות לשינוי בהתאם לטעמכם*
איך עושים?
1. מקלפים את החזרת וקוצצים בקוצץ חשמלי.
2. מוסיפים את הסלק ואת שאר המרכיבים וקוצצים.
3. זהו. מאחסנים בצנצנת במקרר. זה טוב לכשבועיים שלושה.
לצפייה ביוטיוב