ראש הממשלה בנימין נתניהו לפני המראתו לביקור מדיני בוושינגטון, שם ייפגש עם נשיא ארצות-הברית דונלד טראמפ:
"אני יוצא עכשיו לוושינגטון לפגישה חשובה מאוד עם הנשיא טראמפ.
העובדה שזו תהיה הפגישה הראשונה שלו עם מנהיג של מדינה זרה מאז השבעתו, יש לה משמעות מאוד גדולה למדינת ישראל.
קודם כל, היא מעידה על עוצמת הברית בין ישראל לארצות-הברית. שנית, היא גם מעידה על עוצמת הקשר בינינו; קשר שכבר הניב דברים גדולים למדינת ישראל ולאזור, וגם הביא את הסכמי השלום ההיסטוריים בין ישראל ל-4 מדינות ערב – ״הסכמי אברהם״ שהנשיא טראמפ הוביל.
אני מאמין שבפגישות נדון גם בנושאים הקריטיים העומדים לפנינו – ניצחון על חמאס, השבת כל חטופינו, והתמודדות עם הציר האיראני על כל מרכיביו, ציר שמאיים גם על ביטחון ישראל, על המזרח-התיכון ועל העולם כולו.
ההחלטות שקיבלנו במהלך המלחמה, בשילוב גבורת חיילי צה"ל, כבר שינו את פני המזרח-התיכון. הם שינו אותו לבלי הכר. אני חושב שבעבודה מאומצת עם הנשיא טראמפ אנחנו יכולים לשנות אותו עוד יותר לטובה.
אנחנו יכולים לחזק את הביטחון של ישראל, אנחנו יכולים להרחיב את מעגל השלום עוד יותר, ואנחנו יכולים להביא עידן מופלא שלא חלמנו עליו. עידן של שגשוג, ביטחון, ושלום מתוך עוצמה. עוצמת חיילינו, עוצמת אזרחינו, עוצמת ישראל ועוצמת הברית בין ישראל לארצות-הברית.
בעזרת ה׳ נעשה – בעזרת ה׳ נצליח".
וידאו: איתי בית-און/ לע״מ
סאונד: יחזקאל קנדיל/ לע״מ
לסרטון ביוטיוב