פודיק ביוטיוב: רוזלך נוטלה וחלווה מטורף



רוזלך נוטלה וחלווה ממכר

כמות ל-4 רולדות רוזלך:
550 גרם קמח לבן
4 כפות קקאו
1 כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר חום (או לבן)
רבע כוס שמן
1 קמצוץ מלח
350 מ"ל מים פושרים
1 ממרח נוטלה גדול
1 חבילת חלווה שוקו וניל / שערות חלווה

אופן ההכנה:
1: הוסיפו לקערת המיקסר את כל המצרכים היבשים (חוץ מהמלח) וערבבו (קמח, סוכר שמרים וקקאו), תוסיפו את המים ומתחילים ללוש.
2: אחרי כ-2 דק' לישה מוסיפים את רבע כוס השמן, לשים עוד קצת עד להתגבשות הבצק ולקראת הסוף תוסיפו את המלח ותמשיכו ללוש (סך הכל כ-9 דק' עד לקבלת בצק אחיד).
3: בסיום הלישה צרו כדור אחד וחלקו ל-4 כדורים, כסו טוב והתפיחו כשעה.
4: *הדליקו תנור על 250 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו). קחו כדור מה-4 והתחילו לרדד, רדדו דק אך לא דק מדיי, מרחו ממרח נוטלה בנדיבות והוסיפו חלווה (לא חובה למי שלא אוהב). גלגלו בעדינות לרולדה.
5: חתכו את הרולדה לרוזלכים קטנים והניחו על תבנית עם נייר אפייה משומנת בתרסיס שמן, הכניסו לאמצע תנור שחומם מראש ל-250 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-4-5 דקות בלבד ותוציאו, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה טובה, מאוהב בכם, תהנו!

#נוטלה #רוזלך #רוזלךנוטלה #קינוחים #מתוקים

*הערה: אפשר לוותר על החלווה / לשים שוקולד חלב מפורר או אגוזי לוז גרוסים!

source

תפריט נגישות